Skødstrup Fodbold: Udlandstur

Hjemmeside:www.skoedstrup-fodbold.dk
E-mail:nh@skoedstrup-fodbold.dk
Telefonnummer:22110561

Siden 2019 har klubben udbudt fælles udlandsture i klubregi på tværs af årgange. 2020-udgaven blev aflyst pga. Corona-situationen men i 2021 forsørger vi igen med en attraktiv tur med en spændende destination.

I 2021 udbydes to forskellige udlandsture - en for pigeholdene og en anden for drengeholdene.

Drengenes turnering: Hanze Trophy 2021 (1. april 2021 - 4. april 2021)
Arrangørerne vv SVI og ZAC er godt nok vant til meget, men de mange rosende reaktioner på Hanze Trophy 2019 var nu helt særlige. Arrangørerne SVI og ZAC tilbyder deres gæster et sportsprogram, som værdsættes meget af deltagerne. Derudover er der årligt en attraktiv deltagelse med 5 - 6 nationaliteter. Udover det faktum, at et besøg i det stemningsfulde centrum af hansestaden Zwolle bestemt er umagen værd, venter der deltagerne endnu en bonus: de skal bo i feriebyer med mange spændende, gratis attraktioner.

Pigernes turnering: Brabant Girls Cup 2021 (13. maj 2021 - 16. maj 2021)
Girls just wanna have fun? Det stemmer. Men de vil også spille fodbold. Og under Brabant Girls Cup går det fint hånd i hånd. Under kampene har pigeholdene naturligvis blik for bolden, men derefter kan de kaste et blik på det lille marked ved siden af stadion med flot tøj, tasker og smarte gadgets. Traditionelt åbner vi den første aften turneringen med Brabant Girls Cup Parade. Under denne festlige march gennem Rosmalen bliver holdet med det bedste råb og banner belønnet med en flot pris. Overnatning sker i hytter i en nærliggende feriepark, som udover de grundlæggende faciliteter rummer en masse spændende attraktioner.

Hvis du har spørgsmål til turene eller betalingsproceduren, er du velkommen til at kontakte Nicolai Holm på nh@skoedstrup-fodbold.dk


WebKontingent - Email: info@webkontingent.dk - TLF: 22 15 55 53 - CVR: 33 61 70 46

Handelsbetingelser