Handelsbetingelser

Online tilmelding
På Webkontingent kan du tilmelde en eller flere personer til et eller flere af Webkontingent’s arrangementer.

Kontrollér din tilmelding
For at undgå fejl bør du kontrollere, at alle dine forsendelsesoplysninger er korrekte, og at tilmeldingen gælder de korrekte arrangementer. Det er specielt vigtigt, at den indtastede email-adresse, som bliver brugt til at sende bekræftelse/email-kvittering, er korrekt.

Betaling/priser og ekspeditionsgebyr
Betalingen for din online tilmelding bliver trukket fra dit pengeinstitut indenfor to døgn efter, at din ordre er registreret og dit kreditkort godkendt. Tilmeldingsgebyret på arrangementer er momsfri, jævnfør dansk lovgivning om amatøridræt. Derimod er ekspeditionsgebyret pålagt moms. Når først du er tilmeldt, kan det betalte beløb ikke refunderes.

Produktansvar, fortrydelsesret og refundering:
I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på Internettet har udbyderen, som er Webkontingent, det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jvf. Forbrugeraftaleloven om handel på Internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen. Tilbagebetaling af indbetalte startgebyrer kan derfor ikke refunderes af Webkontingent. Det er op til arrangøren af den rekreative fritidsaktivitet, om der er særlige omstændigheder der taler for, om arrangøren vil tilbagebetale indbetalte tilmeldingsgebyrer. Webkontingent er formidler af tilmelding og deltager-betaling af stævner. Ved spørgsmål eller kommentarer vedrørende forhold der drejer sig om stævnerne, må henvendelse ske til den ansvarlige arrangør. Se kontakt data i tilmeldingsoversigten.

Persondata
Webkontingent indhenter kun oplysninger til at ekspederer din tilmelding til et idrætsarrangement, samt til at opretholde et almindeligt forhold mellem deltager og arrangør. Oplysningerne vil aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart.

Det er sikkert at benytte online tilmelding på www.webkontingent.dk
Betalingssystemet i Webkontingent Internetbutik er sikret mod misbrug med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til os. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af PBS) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Betalingsmodulet varetages af www.epay.dk Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt og du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL certifikat i sit betalingssystem.

Betalingsmuligheder
Når du tilmelder dig et arrangement, kan du betale med Dankort.

Forbehold for fejl og mangler
Webkontingent tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser.

Flere oplysninger
Du kan finde flere oplysninger om betaling over Internettet på adressen www.betaling.dk.

Kundeservice - kontakt os
Har du spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte os. Bondehaven 18, DK-8541 Skødstrup, cvr nr 33 61 70 46, Kontakt: info@webkontingent.dk


WebKontingent - Email: info@webkontingent.dk - TLF: 22 15 55 53 - CVR: 33 61 70 46

Handelsbetingelser